Alles
samen
goed
geregeld
Kosten

U kunt onze mediators inschakelen voor onder meer uw echtscheiding, (aanpassingen in uw bestaande) ouderschapsplan, kinderalimentatie berekening, partneralimentatie berekening en (arbeids-)conflicten. De kosten voor mediation blijken in de praktijk vrij constant te zijn, aangezien een mediationtraject gemiddeld 4 tot 5 gesprekken van ongeveer 1,5 uur omvat. Afhankelijk van de onderlinge samenwerking, de inspanning van partijen en welke zaken geregeld dienen te worden, zal het traject korter of langer duren. Om u zoveel mogelijk financiƫle duidelijkheid te geven, biedt MediationBuro Limburg gesprekken aan tegen een vast uurtarief dat besproken wordt tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een inschatting gegeven van de totale kosten. Overige kosten die met een mediationtraject gepaard kunnen gaan zijn het opstellen van benodigde documenten, noodzakelijke griffiekosten en de kosten van het inschakelen van een specialist. In de praktijk is mediation al gauw goedkoper dan het oplossen van een conflict via de rechter.
Rechtsbijstandverzekering
Heeft u als particulier of onderneming een rechtsbijstandverzekering?
Kijkt u dan in de polisvoorwaarden of mediation door uw verzekering wordt gedekt. Veel rechtsbijstandverzekeraars dekken mediation, ook bij echtscheiding, wanneer u een mediator van MediationBuro Limburg inschakelt.
Raad voor Rechtsbijstand
Onze mediators zijn ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en kunnen voor u, indien van toepassing, tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek direct een toevoeging (subsidie) aanvragen.
Kiest u ook voor een professionele behandeling van uw conflictsituatie door een MfN-registermediator die aan de strengste kwaliteitseisen voldoet? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

Bijna gratis scheiden
met behulp van een MfN-registermediator...
Klik hier voor de voorwaarden!
Vrijblijvende kennismakingsafspraak

Start binnen 1 à 2 weken

Ook bereikbaar in de avonduren

Binnen 24 uur reactie na invullen contactformulier
Tarief
Heeft u een hoger inkomen of vermogen, of een conflict als onderneming? Onze passende uurtarieven zorgen ervoor dat iedereen een professionele MfN-registermediator kan inschakelen.