Mediation bij Echtscheiding

MediationBuro Limburg begeleidt u als onpartijdige en deskundige professional om de beëindiging van uw relatie op een zorgvuldige manier te laten verlopen. In deze toch al moeilijke periode dienen een hoop zaken geregeld te worden. Als MfN-registermediators, met accreditatie tot familiemediator, zijn wij voor u de aangewezen deskundigen om uw volledige echtscheiding vlot en goed te regelen.
Echtscheidingsmediation is ook geschikt als:
- u met uw ex-partner tot goede afspraken bent gekomen en de scheiding alleen geformaliseerd hoeft te worden
- u samen met uw ex-partner een nieuwe zorgverdeling voor de kinderen wilt afspreken
- er nieuwe afspraken over alimentatie gemaakt moeten worden
- er wijzigingen in uw leven hebben plaatsgevonden waardoor het huidige ouderschapsplan niet meer voldoet
- u ongehuwd met elkaar samenwoont - met of zonder samenlevingscontract - en uit elkaar gaat
- u uw geregistreerd partnerschap wilt laten ontbinden

U mag erop vertrouwen dat alle zaken die belangrijk zijn bij een echtscheiding aan bod zullen komen en dat het eindresultaat een duidelijk en overzichtelijk 'plan' (convenant) zal zijn waarin al uw afspraken zijn opgenomen.

Alles
samen
goed
geregeld
ouderschapsplan
Alle zaken rondom uw echtscheiding goed geregeld
kinderalimentatie
partneralimentatie
vermogensverdeling
pensioen
convenant
indienen rechtbank
Wilt u samen gaan voor een professioneel geregelde echtscheiding?  MediationBuro Limburg begeleidt u op professionele wijze tijdens gesprekken en daaruit voortvloeiende onderhandelingen. Uw mediator brengt de communicatie weer op gang, begeleidt de gesprekken, bewaakt het proces en zorgt ervoor dat er afspraken gemaakt worden waar u beiden achter staat.
In geval er kinderen zijn is het van belang dat zij niet de dupe worden van juridisch getouwtrek. Kinderen kunnen hier veel onder lijden. MediationBuro Limburg besteedt aandacht aan de belangen van kinderen, zodat deze optimaal worden behartigd.

Ons doel is om de problemen samen op te lossen, zodat u in goed overleg uit elkaar gaat en dat u beiden met vertrouwen de toekomst tegemoet ziet.
...
Contact